Urheilijoille

Oletko nykyinen tai entinen kilpa-/harrasteurheilija ja haluat löytää työn, joka mahdollistaa urheilun harjoittamisen taloudellisesti sekä aikataulullisesti? Olitpa sitten lajisi huippu tai harrasteurheilija, meidän kautta voit saada työn, joka ei häiritse urheilemistasi. Meillä on laaja valikoima erilaisia työtehtäviä: osa-aika-, kokoaika- tai keikkatöitä eri aloilta.

Urheilijoiden vahvuudet työelämässä

Työelämässä urheilutaustaa arvostetaan, ja se tuo työyhteisöön ainutlaatuista osaamista. Urheilu-ura onkin kattava merkintä ansioluettelossa. Se kehittää monia sellaisia ominaisuuksia ja taitoja, joista on työelämässä paljon hyötyä.

Uransa aikana urheilijoiden on tultava toimeen hyvin erilaisten ihmisten kanssa, mikä hioo heidän sosiaalisia kykyjään ja kommunikaatiotaitojaan poikkeuksellisen hyviksi. Urheilijat ovat erinomaisia tiimityöskentelijöitä – toisaalta urheilijat ovat itsenäisen työskentelyn ja vastuunkannon konkareita.

Urheilijat ovat tottuneet sietämään kovia paineita ja yltämään parhaimpaan suoritukseensa varsin koettelevissa tilanteissa. Urheilijataustaiset työntekijät selviävätkin keskimääräistä paremmin paineen alla työskentelystä ja tiukoista määräajoista.

Lisäksi urheilu-ura kehittää ajan- ja kokonaisuuden hallintataitoja, täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä pettymyksen käsittelykykyä. Urheilija kykenee myös mukauttamaan työskentelymallejaan sekä oppimaan uutta. Urheilija jos joku tietää, että tulokset eivät tule ilmaiseksi, vaan niiden eteen on paiskittava töitä!